En Güzel Avril Fanı!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

En Güzel Avril Fanı!!!

En Güzel Avril Fanı!!!

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Avril'ın İlginç Alışkanlıkları

3 posters
YazarMesaj
LoLiPoPrK !
Admin
Admin
LoLiPoPrK !

Adın Ne? : Ezgi
Tuttuğu Takım : Avril'ın İlginç Alışkanlıkları Fenerbahce
Sanal Hayvan : Avril'ın İlginç Alışkanlıkları 1ejder11ng2ch5rz8

Avril'ın İlginç Alışkanlıkları Empty
MesajKonu: Avril'ın İlginç Alışkanlıkları   Avril'ın İlginç Alışkanlıkları Icon_minitimeCuma Nis. 17, 2009 7:38 pm

AVRIL'in Garip Alışkanlıkları:
1.Sakızı çok seven Avril'ın İlginç Alışkanlıkları 815517'in en dayanamadığı şey nane aromalı olanları! "Kendim de çiğnesem, yanımda birinden de kokusunu alsam başım ağrımaya başlıyor" diyen müzisyenin tercihi tarçınlı sakızlar.
2.Deryck'le evlenmeden önce verdiği bir röportajda "Ufak tefek erkeklerden hoşlanıyorum.Büyük, uzun ve iri yarı adam istemiyorum!Kollarımı rahatça ona dolayabileceğim birini arıyorum, en fazla parmak uçlarımda yükselirim!" demişti.Deryck'in boyu 1.64 cm.
3.Hilary Duff, Paris Hilton ve Lindsay lohan isimlerini duyunca kaşınmaya başlıyor."Onlar albüm yapıyor mu?Ben en son Alanis Morissette'i duymuştum!" diye de dalga geçiyor. )
4.Avril'ın İlginç Alışkanlıkları 815517'in otellerden yastık aşırmak gibi bir alışkanlığı var:DAma en son çaldığı yastık için otel faturasına birkaç yüz dolar eklenince bu alışkanlığından vazgeçmeye karar vermiş.
5.Avril'ın İlginç Alışkanlıkları 815517'in çantasında genellikle çay poşeti, saç fırçası ve dudak koruyucusu bulunuyor.Ruj sevmiyor, hatta sahnede bile kullanmıyor çünkü saçlarının ruja yapıştığını ve buna sinir olduğunu söylüyor...
-alıntı-
http://avrilist.forummum.com
AvriLavigne
Admin
Admin
AvriLavigne

Adın Ne? : Emine Elif
Tuttuğu Takım : Avril'ın İlginç Alışkanlıkları Fenerbahce
Sanal Hayvan : Avril'ın İlginç Alışkanlıkları 3tavsa10es4wq3it1

MesajKonu: Geri: Avril'ın İlginç Alışkanlıkları   Avril'ın İlginç Alışkanlıkları Icon_minitimeCuma Nis. 17, 2009 7:44 pm

Avril'ın İlginç Alışkanlıkları 781445 Avril'ın İlginç Alışkanlıkları 781445 sağoL canım :D
MeLinda

MeLinda

Adın Ne? : BeTüL xD
Sanal Hayvan : Avril'ın İlginç Alışkanlıkları 5aslanwa7ff6iu0dy2

MesajKonu: Geri: Avril'ın İlginç Alışkanlıkları   Avril'ın İlginç Alışkanlıkları Icon_minitimeCuma Nis. 17, 2009 9:03 pm

sağol tatlım (=

Avril'ın İlginç Alışkanlıkları
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ilginç Isim ve Soyad'lar :)